Camper onderhoud

Zonder zorgen aan een camperreis beginnen, dat is wat iedere bezitter van een camper graag wil. U wilt geen mankementen aan uw camper hebben of het gevoel hebben dat u niet veilig op weg gaat. Daarom kunt u camper onderhoud uit laten voeren door een van onze specialisten door heel Nederland. CarCampRepair kan het onderhoud van uw camper naar wens uitvoeren. U kunt aangeven wanneer u uw camper wilt laten onderhouden en wij helpen u vooruit. Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

camper onderhoud
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Selecteer een specialist in uw buurt:*
onderhoud camper

Met een gerust hart op pad met de camper

Zorgeloos genieten van een vakantie met de camper. Voor, tijdens en na je vakantie wil je niet met de ongemakken zitten die een voertuig met zich mee kunnen brengen. Wij streven ernaar om u met een gerust hart pad te sturen met uw camper. U kunt bij CarCampRepair diverse onderhoudsbeurten uit laten voeren. Wij kunnen uw camper keuren bij een van de specialisten bij u in de buurt. Deze specialisten zijn aangesloten bij ons netwerk waarin wij kennis delen. Samen kunnen wij de zorg voor uw camper volledig op ons nemen, zodat u alle plezier kunt beleven aan de camper zelf. Door camper onderhoud uit te laten voeren komt u niet onverwachts in aanraking met mogelijke mankementen. Wij zijn zeer transparant en laten exact weten wat we gaan doen om u zorgeloos de weg op te sturen. Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent, wij geven wij u 4 jaar FOCWA-garantie op de uitgevoerde werkzaamheden aan uw camper. Neem daarom direct contact met ons op om te bespreken waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Waarom CarCampRepair?

Voor het onderhouden van uw camper is bepaalde kennis vereist. Niet zomaar ieder gespecialiseerd bedrijf kan een camper volledig onderhouden. Daarom heeft CarCarmpRepair een netwerk opgericht met gespecialiseerde schadeherstellers en onderhoudsgarages. Hierin wordt kennis gedeeld waardoor u in heel Nederland terecht kunt voor camper onderhoud. Wanneer zich bepaalde problemen voordoen wordt een zorgvuldige diagnose gemaakt. Vervolgens gaan we bekijken wat het beste is voor uw camper. Het advies is transparant onderbouwd en kan volledig worden uitgevoerd en afgehandeld worden door CarCampRepair. Deze zorg willen wij graag voor u op ons nemen.

CarCampRepair is dé partij waar u terecht kunt voor een deskundige inspectie, reparatie en onderhoud van de belangrijkste en slijtagegevoelige onderdelen van een camper. Onderdelen waar u aan moet denken zijn:

 • Banden
 • Remmen
 • Assen
 • Velgen
 • Motor
 • Accu’s
 • Verlichting
 • Ruitenwissers
 • Versnellingsbak
 • Gasinstallatie
 • Elektra
 • Airco
 • Mover
 • Inbouwapparatuur
 • Vloeistoffen (olie, remolie, ruitenwisservloeistof etc.)

Maar niet alleen het onderhouden en/of vervangen van onderdelen is een dienst die CarCampRepair aanbiedt. Ook kun je bij ons terecht voor werk op maat. Denk aan het afkitten van de camper, de reparatie van de airco, het verwijderen van algvorming, het stofferen van het meubilair of het monteren van een satellietschotel. Onze gedreven CarCampRepair-deelnemers ontvangen u met open armen en helpen u op weg voor een ultiem vakantiegevoel met de camper.

camper laten onderhouden

Schade aan uw camper

CarCampRepair staat voor u klaar en is dé specialist als het gaat om camper reparatie. Wij zijn hét professionele netwerk voor camper reparatie en camper onderhoud. Samen met onze gecertificeerde specialisten gaan wij vakkundig en onzichtbaar de schade aan uw camper herstellen. Zo kunt u weer snel, veilig en onbezorgd uw weg vervolgen of u klaarmaken voor een volgende camperreis. Wij herstellen krassen en deuken in uw camper, repareren velgen en ruiten na het oplopen van schade en ook schade aan het interieur van uw camper kunnen wij verhelpen. Meld uw schade aan de camper eenvoudig online via onze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de schade te herstellen. Daarnaast kunt u ook een van de schadeherstelbedrijven die zijn aangesloten bij CarCampRepair bezoeken. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Ik heb schade aan mijn camper, wat moet ik doen?

Heeft u uw camper laten onderhouden, maar loopt u onverwachts toch tegen wat schade aan? Wij helpen u graag met uw schade. U hoeft enkel de schade te melden, wij regelen de rest. Ook het afhandelen van de schade met de verzekering pakken wij op. We hebben contracten met veel verzekeraars waardoor we u garanties kunnen geven. De stappen die worden doorlopen bij het afhandelen van schade zien er als volgt uit:

 1. De aanname van de schade aan uw camper
 2. De melding van de schade bij uw verzekeraar
 3. De taxatie van de schade
 4. Het contact met uw verzekeraar door CarCampRepair
 5. Het herstel van de schade aan uw camper
 6. De financiële afwikkeling

Dankzij onze landelijke dekking, vakkundig gecertificeerde specialisten en ons netwerk kunnen wij voor u klaar staan. Wij onderhouden en herstellen uw camper tegen een eerlijke prijs. Wilt u uw camper laten onderhouden door CarCampRepair? Neem contact met ons op of bezoek een van de aangesloten bedrijven bij u in de buurt.

schade aan camper

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws