Camper reparatie

Schade aan uw camper is heel vervelend. Dit wil u natuurlijk graag snel herstellen. CarCampRepair staat voor u klaar en is dé specialist als het gaat om camper reparatie. Wij zijn hét professionele netwerk voor camper reparatie en camper onderhoud. Of het nu gaat om hagelschade, deuken in het plaatwerk, krassen op uw camper, velgschade, ruitschade of schade aan het interieur van uw camper, wij helpen u om weer snel, veilig en onbezorgd op weg te kunnen!

Meld uw schade eenvoudig online door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ook een van onze gespecialiseerde schadeherstelbedrijven bij u in de buurt bezoeken of bellen. Onze vakmensen staan voor u klaar!

camper reparatie
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Selecteer een specialist in uw buurt:*
Schadedatum:
Schadeomschrijving:
Verzekerd bij:*
CarCampRepair

Waarom CarCampRepair?

Niet ieder schadeherstelbedrijf kan alle schade aan een camper repareren. Daarom heeft CarCampRepair een netwerk opgericht aan schadeherstellers. Dit zijn echte vakmensen! Doordat wij onze kennis delen met alle aangesloten schadeherstellers kunt in heel Nederland terecht voor camper reparatie. Deze specialisten zijn gecertificeerd en werken met de modernste apparatuur om de schade onzichtbaar en vakkundig te herstellen.

CarCampRepair is transparant naar de klanten. Eerst wordt een zorgvuldige diagnose van de schade gemaakt. Vervolgens geven we een eerlijke prijs af inclusief alle specificaties om de schade te herstellen. Doordat we contracten hebben met bijna alle verzekeraars kunnen we een vaste prijs afgeven voor de camper reparatie. Uiteindelijk willen we dat u weer snel en veilig op weg kunt.

Voor het gemak hebben wij de voordelen van CarCampRepair als schadeherstelspecialist aan campers op een rijtje gezet:

 • Volledige administratieve & financiële afhandeling van uw schade
 • Vrijblijvend & onafhankelijk advies
 • Altijd de beste oplossing voor u als klant
 • Gratis haal- & brengservice
 • 4 jaar FOCWA-garantie op de herstelwerkzaamheden

Onderhoud aan uw camper

Wanneer u met uw camper op pad gaat wilt u onbezorgd kunnen genieten, ongeacht of u nu meerdere keren per jaar met de camper gaat reizen of maar een enkele keer. De camper moet in goede staat zijn. Naast reparaties aan uw camper kunt u bij CarCampRepair ook terecht voor onderhoud aan de camper. Dit kan periodiek camper onderhoud zijn, maar ook op afspraak. Van een kleine tot een grote beurt, wij kunnen uw camper van top tot teen keuren. Ook beschikken wij over de kennis van de nieuwste technieken. U wilt niet dat de techniek van de camper u in de steek laat. Daarom helpen wij u graag en zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart op weg kunt. Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent, wij geven wij u 4 jaar FOCWA-garantie op de uitgevoerde werkzaamheden aan uw camper. Neem daarom direct contact met ons op om te bespreken waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

camper onderhoud
schade aan camper

Ik heb schade aan mijn camper, wat moet ik doen?

Wanneer u uw camper moet laten repareren kunt u de specialist van CarCampRepair alles laten regelen. U hoeft enkel de schade te melden, wij regelen de rest. Ook het afhandelen van de schade met de verzekering pakken wij op. De stappen die worden doorlopen zien er als volgt uit:

 1. De aanname van de schade aan uw camper
 2. De melding van de schade bij uw verzekeraar
 3. De taxatie van de schade
 4. Het contact met uw verzekeraar door CarCampRepair
 5. Het herstel van de schade aan uw camper
 6. De financiële afwikkeling

Vakkundig en snel uw camperschade herstellen, dat is waar CarCampRepair onder andere voor staat. Door onze slim en efficiënt opgezette organisatie met aangesloten specialisten kunt u rekenen op camper reparatie tegen een eerlijke prijs.

Wilt u uw camper laten repareren? Vul het formulier in en wij gaan zo snel mogelijk bekijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws