Camper

SCHADE AAN UW CAMPER (OF CARAVAN)?

Door het kwetsbare plaatwerk, ligt een (kleine) schade al snel op de loer. Voor een CCR-schadehersteller is het herstellen van de schade aan uw camper of caravan een fluitje van een cent!

Wist u dat het lang niet altijd nodig is de gehele polyester of aluminium wand te vervangen? Onze gespecialiseerde vakmensen kunnen vrijwel elke deuk plaatselijk repareren. Uw camper is binnen no time weer als nieuw!

REPARATIE & ONDERHOUD

De bij CCR aangesloten schadeherstelbedrijven zijn specialist in onderhoud, modificatie en reparatie van uw camper, caravan, vouwwagen of aanhanger. U kunt voor elke camperschade, camperreparatie en (periodiek) camperonderhoud bij uw CCR-caravanspecialist terecht.

CARAVAN & CAMPER GLASSERVICE

Heeft u een sterretje in de voorruit van uw camper? Of barst in de vitrine van uw horeca-aanhangwagen? Bespaar tijd en geld, maak gebruik van de caravan & camper glasservice van CCR. Uw vooruit of glasplaat wordt snel en vakkundig gerepareerd.

Is vervanging van de hele voorruit nodig? Afhankelijk van uw polisvoorwaarden wordt dat meestal door uw verzekeringsmaatschappij vergoed. Vraag uw CCR-specialist om advies.

WAAROM EEN CCR-SCHADEHERSTELLER?

Niet elk schadeherstelbedrijf kan zomaar ook de schade aan campers of caravans herstellen. Kies voor een gespecialiseerde schadehersteller. De bij CarCampRepair aangesloten autoschadeherstellers zijn echte vakmensen; gespecialiseerd in caravanschadeherstel, camperschadeherstel en alles eromheen.

Onze gecertificeerde autoschadespecialisten beschikken door specialistische vakopleidingen over alle vereiste kennis en expertise. Ook werken zij met de modernste las-, richt- en spuitapparatuur om de schade aan uw camper, caravan of aanhanger onzichtbaar en vakkundig te herstellen.

4 JAAR GARANTIE

Een CCR-specialist repareert uw camper vakkundig en snel. Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. Uiteraard krijgt u 4 jaar FOCWA-garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Schade aan uw camper of caravan? CCR natuurlijk! Meld direct uw schade, wij zorgen voor de rest.

VOOR CARAVAN- EN CAMPERSERVICEBEDRIJVEN

Meer weten over CarCampRepair? Of bent u een autoschadeherstelbedrijf en wilt u meer weten over de toelatings- en inrichtingseisen? Laat het weten!

De CCR-schadehersteller. Úw specialist bij schade, reparatie & onderhoud van uw camper, caravan of aanhanger.