Caravan

SCHADEHERSTEL VAN UW CARAVAN

Schadeherstel van een caravan of camper is geen sinecure. Het is een vak apart. Heeft u, misschien tijdens een inhaal- of parkeermanoeuvre, caravan- of camperschade opgelopen? Is uw beplating beschadigd? Of uw chassis ontzet? Om wat voor camper- of caravanschade het ook gaat, uw CCR-specialist helpt u graag weer op weg.

ONZICHTBAAR HERSTEL VAN CARAVANSCHADE

De (aluminium en/of kunststof) beplating van een caravan is erg gevoelig voor schades: een vallende tak of luifelstok kan al snel een flinke kras of gat veroorzaken. Een deuk of breuk in de beplating van uw caravan hoeft echter niet meteen te betekenen dat de hele buitenwand moet worden vervangen…

STRUCTUURBEPLATING

Door toepassing van de modernste apparatuur en technieken worden kleine schades zoals gaatjes, deuken en scheuren vakkundig, onzichtbaar en snel hersteld. Met behulp van een mal wordt de structuur van uw caravan of camperwand nagebootst, waardoor een kleine beschadiging gericht en lokaal kan worden gerepareerd. Dat scheelt enorm in de kosten!

CAMPER- EN CARAVANSCHADEHERSTEL. EEN VAK APART!

Niet elk autoschadeherstelbedrijf is uitgerust en in staat om een schade aan uw camper, caravan, aanhanger of trailer te herstellen. Dat vereist bijzondere vakkennis, moderne apparatuur en specifiek gereedschap. Met een CCR-specialist bent u gegarandeerd van een professioneel, snel herstel van kleine én grote beschadigingen aan uw kampeervoertuig.

VOOR ELKE SCHADE AAN UW CARAVAN OF CAMPER

Van reparatie van het plaatwerk, bumpers, chassis, installatie van gas en elektra, tot glasschade of (vocht) schade aan uw camper- of caravaninterieur… uw CCR-specialist maakt uw caravan, camper of aanhanger weer als nieuw! Voor elk merk, elk type profilering.

DESKUNDIG & BETROUWBAAR

Wilt u ook de veiligheid en waarde van uw kampeerwagen behouden? En bent u zoek naar een betrouwbare, professionele partner voor het onderhoud van uw camper? Of heeft u wellicht deskundig advies nodig bij het herstel van uw caravan? Uw CCR-specialist heeft alles in huis.

CCR. Specialisten in vakkundig schadeherstel van uw camper, caravan of aanhangwagen.