Schadeherstel

SCHADEHERSTELBEDRIJF VOOR UW CAMPER OF CARAVAN NODIG?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ga voor een vakkundig schadeherstelbedrijf naar ons overzicht met CCR-specialisten. De bij CarCampRepair (CCR) aangesloten schadeherstellers zijn gespecialiseerd in het repareren, modificeren, onderhouden én herstellen van uw camper, caravan en aanhanger.

WAAROM EEN CCR-SPECIALIST?

De aanschaf van uw caravan, camper of aanhanger is waarschijnlijk niet over een nacht ijs gegaan. Een schade aan dat kostbare bezit is daarom niet niks. Kies voor kwaliteit en zekerheid: kies voor een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij CarCampRepair, hét landelijke netwerk van caravan- en camperspecialisten.

 • Wandschadeherstel aan uw caravan of camper

   GELUK BIJ EEN ONGELUK

   Een CCR-caravan- en camperschadeherstelspecialist biedt de volgende voordelen:

   • Volledige administratieve & financiële afhandeling van uw schade
   • Vrijblijvend & onafhankelijk advies
   • Altijd de beste oplossing voor u als klant
   • Gratis haal- & brengservice
   • 4 jaar FOCWA-garantie op de herstelwerkzaamheden

   Onze schadeherstellers zijn er voor u. Ze gaan uitsluitend voor de beste oplossing en het maximaal haalbare resultaat. Welke camper- of caravanverzekering u ook heeft.

   WAT DOET UW CCR-SPECIALIST ALLEMAAL?

   U hoeft zich nergens zorgen om te maken, als u wilt regelt uw CCR-specialist alles. U meldt de schade, wij regelen de rest. Oók met de verzekering. Kortom, uw CCR-specialist zorgt voor:

   • De aanname van de camper-, caravan- of aanhangerschade
   • De melding van de schade bij uw verzekeraar
   • De taxatie van de schade
   • Het contact met uw verzekeraar
   • Het herstel van uw schade
   • De financiële afwikkeling
   camper onderhoud

   REPARATIE & ONDERHOUD

   Natuurlijk kunt u na herstel van uw schade ook bij uw CCR-camper- en caravanservicebedrijf terecht voor een gedegen advies en uitstekende oplossingen op het gebied van caravanreparatie, caravanonderhoud, camperreparatie en camperonderhoud.

   MONTAGE CAMPER- & CARAVANACCESSOIRES

   Wilt u extra caravan- of camperaccessoires zoals een caravanmover, airconditioning, fietsenrek, satellietschotel, omvormer, gasinstallatie of luifel laten monteren? Geen probleem! Bel of mail de CCR-specialist in uw regio gerust voor een afspraak!

   VAKKUNDIG & SNEL SCHADEHERSTEL

   CCR-schadeherstelbedrijven zijn gespecialiseerd in schadeherstel, onderhoud en reparatie van caravans, campers en aanhangers. Van een complexe lakschade, tot het verhelpen van een daklekkage, het vervangen van caravanverlichting, het plaatsen van een douchebak, luifel, chemisch toilet of een complete camperinrichting… wát uw wensen of problemen ook zijn: uw CCR-specialist regelt het voor u.

   Door onze slim en efficiënt opgezette organisatie, kunt u bovendien rekenen op een snelle, vakkundige reparatie en uitstekende garantievoorwaarden. Tegen een eerlijke prijs.

   Lees meer over CCR…

   Meer weten? Neem contact op met een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf voor camper, caravan en aanhanger bij u in de buurt. Onze vakmensen staan voor u klaar!

   Camperschade? Bezoek uw CCR-schadeherstelbedrijf. Voor camper, caravan & aanhangwagen!