Over ons

OVER CARCAMPREPAIR

De autoschadeherstelbranche staat onder druk. Oók vakbekwame schadeherstellers en autospuiters hebben het moeilijk: de marges worden kleiner, het aanbod krimpt en het gemiddelde schadebedrag wordt steeds lager. Tegelijkertijd hebben schadeherstelbedrijven te maken met aanzienlijke kostenstijgingen, waardoor steeds meer autoschadebedrijven hun deuren moeten sluiten.

CCR: DÉ CAMPER- EN CARAVANSPECIALISTEN

Om de marktpositie van deze vakkundige, betrouwbare en professionele schadeherstellers te stimuleren, hebben een aantal erkende autoschadeherstelbedrijven de handen ineengeslagen voor het opzetten van stichting CarCampRepair (CCR). Een sterk, landelijk samenwerkingsverband van schadeherstellers die gespecialiseerd zijn in onderhoud, reparatie en schadeherstel van campers, caravans en aanhangers.

UITSTEKENDE KWALITEIT

Een CCR-deelnemer moet aan strenge eisen voldoen, daarmee bent u als klant gegarandeerd van een hoge kwaliteit, vakkundige reparatie, uitstekende service en garantievoorwaarden.

Bijkomende voordelen:

  • Landelijke dekking
  • Vakkundige reparatie
  • FOCWA/BOVAG-garantie
  • Alles onder één dak (onderhoud, modificatie, glasservice, reparatie & schadeherstel)
  • Specialist in campers, caravans, vouwwagens en aanhangwagens
  • Voor elk type en merk
  • Voor elke verzekeraar

MET ELKAAR, VOOR ELKAAR

CCR is een landelijk bedrijvenplatform – zonder winstoogmerk – in de vorm van een stichting. CCR is gericht op een evenwichtiger verdienmodel van haar leden, door de omzetkansen te vergroten en de soms kwetsbare positie te verlagen.

Het resultaat? Een landelijk netwerk van caravan- en camperspecialisten, waar klanten verzekerd zijn van een vakkundig schadeherstel, heldere garantievoorwaarden en een uitstekende kwaliteit en service.

MEER WETEN?

Voor vragen en meer informatie kunt u natuurlijk altijd terecht bij het dichtstbijzijnde CCR-schadeherstelbedrijf.

DEELNEMER WORDEN?

Heeft u een autoschadeherstelbedrijf, wilt u uw marktpositie en omzet verbeteren? Download de flyer of neem gerust contact met ons op! Sluit u vandaag nog aan en profiteer van aantrekkelijke voordelen!

CarCampRepair. Hét professionele netwerk voor reparatie, onderhoud en schadeherstel van campers, caravans en aanhangers.