Aanhanger

SCHADEHERSTEL VAN UW AANHANGER

Heeft u aanhangerschade opgelopen? Door overbelasting, parkeerschade of een ongeluk in het verkeer? Maak u geen zorgen! De bij stichting CarCampRepair aangesloten schadeherstelbedrijven zijn specialist in schadeherstel van uw aanhanger, camper én caravan.

Wat te doen? Regel in geval van schade (of nodige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden) direct een afspraak met een CCR-specialist in uw buurt. Voor een deskundig, zorgvuldig én snel schadeherstel, reparatie en onderhoud van uw:

  • Caravan
  • Camper
  • Trailer
  • Aanhanger
  • Vouwwagen

Uw CCR-schadehersteller regelt de rest, helpt u snel weer veilig op weg. Schade aan uw voertuig is al vervelend genoeg.

SCHADEHERSTEL VOOR ELK TYPE AANHANGWAGEN, CAMPER OF CARAVAN

Van de traditionele tweepersoonscaravan, tot motorhome, buscamper, paardentrailer, boottrailer en vouwwagen… u kunt voor elke type en elk merk camper, caravan en aanhangwagen bij uw CCR-specialist terecht. Waar u ook verzekerd bent.

UW SCHADE, ONZE ZORG

De vakkundige schadeherstellers van CCR staan garant voor een snel, zorgvuldig en vakkundig herstel van uw aanhanger, camper of caravan. Natuurlijk kunt u er ook voor uw periodieke onderhoudsbeurt, reparatie en APK-keuring terecht.

BETROUWBAAR & BETAALBAAR

En wilt u uw aanhangwagen voor andere doeleinden gebruiken? Vraag naar de mogelijkheden voor herinrichting en (veilige) ombouw van uw aanhanger of trailer. Wat uw wensen ook zijn: ons team van CCR-specialisten staat voor u klaar.

MEER WETEN?

Een vakkundig herstel is van levensbelang. Lees meer informatie over ons landelijke samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers, of neem direct contact op met een van onze camper- en caravanspecialisten in uw buurt.

CarCampRepair. Dé specialisten in schadeherstel voor uw aanhanger, camper of caravan!